Inschrijven

Ready to transform the future?

Ben je WO-student en bezig met het afronden van je MSc-opleiding of heb je deze net afgerond? Heb je affiniteit met de wereld van bouw, vastgoed, infrastructuur en installaties? Wil je graag taak georiënteerd en vakinhoudelijk actief zijn? Beschik je over energie, enthousiasme en ambitie? Ben je proactief, creatief en goed in ‘out of the box’ denken?

Dan is de Masterclass iets voor jou! Deelname aan de Heijmans Masterclass vergroot bovendien jouw carrière kansen binnen Heijmans, zoals voor de selectieprocedure voor het management traineeship voor 2016-2017.

Inschrijven?

UPDATE: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK – volgende kans voor deelname is in 2017!

Inschrijven doe je door jouw CV en vier beelden mét toelichting in te sturen naar masterclass@heijmans.nl.

Vertel ons met de vier beelden en een toelichting wie je bent, wat jou inspireert en drijft. De toelichting mag zo lang zijn als je zelf wilt, maar wij houden van kort en bondig. De beelden met toelichting graag in pdf-formaat aanleveren. De inschrijving sluit op 15 januari 2016, dus wees er op tijd bij.

Uit de inzendingen selecteren wij vervolgens 24 masterstudenten, welke mogen deelnemen aan de selectiedag op donderdag 18 februari 2016. Aan de hand van verschillende opdrachten worden die dag uiteindelijk 12 studenten geselecteerd die mogen deelnemen aan de Heijmans Masterclass op 16 t/m 18 maart 2016.