Thema & Case

Robots in de bouw

De wereld om ons heen verandert. Automatisering en robotisering heeft hier een groot aandeel in. Deze ontwikkeling doet ook zijn intrede in de bouw en zal onze bouwplaatsen van de toekomst transformeren. We kunnen al 3D grachtenpanden of stalen bruggen printen. Drones en robots worden al gebruikt om materialen te verplaatsen. Graafwerkzaamheden worden niet meer met een schop uitgevoerd, maar met graafmachines aangestuurd door GPS en 3D-modellen.

 Vooruitstrevend bouwen

Hoe zien onze bouwprojecten er over een paar jaar uit? En welke impact heeft dit op Heijmans als bouwer? Als vooruitstrevend bouwer geeft Heijmans de toekomst vorm door vandaag na te denken over de toekomst. Of het nu gaat om tunnels en wegen of woningbouw, om bedrijfspanden, musea of golfbanen, om leidingen onder de grond of klimaatbeheersing in een ziekenhuis; we ontwikkelen, ontwerpen, realiseren, onderhouden en exploiteren de meest uiteenlopende projecten. Heijmans daagt jou uit om buiten de gebaande paden te treden en met nieuwe business modellen of concepten te komen waarmee we samen de stap naar de wereld van morgen kunnen maken.

Heijmans Masterclass

In drie teams zullen deelnemers gedurende drie dagen op een unieke locatie in Rotterdam werken aan een case. Naast hard werken is er gedurende de masterclass ook tijd voor ontspanning met bijvoorbeeld workshops, (sport)activiteiten en (netwerk)borrels waarmee we de deelnemers de ultieme kans bieden om Heijmans en onze mensen beter te leren kennen.

Ben jij een toptalent en durf jij de uitdaging aan om samen met 11 andere studenten de bouw van de toekomst te veranderen?

UPDATE: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK – volgende kans voor deelname is in 2017!

 

Data

Opening inschrijving november 2015
Sluiting inschrijving 15 januari 2016
Selectiedag 18 februari 2016
Heijmans Masterclass 16 t/m 18 maart 2016